Blog utama saya

Friday, December 31, 2010

GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com





Salam buat semua,

Marilah sama2 memeriahkan Giveaway ni,kilk disini untuk maklumat lanjut.




Dianjurkan pula oleh blogger famous seantero Malaysia,
Daku sekadarmenyibuk memeriahkan suasana,
Kalau ada rezeki...dapatlah ku makan percuma.



Rasa teruja datang melanda,
Sebab bro Erriqqaz yang famous nak bagi voucher,
Mungkin cara cabutan bertuah dan entri terbaik mekanisma pemilihan pemenangnya,
Apa2 pun caranya...tak kisahlah asalkan mencuba.



Syaratnya mudah tak menyusahkan peserta,
Cuma buat entri simple dan nyatakan sebab2nya,
Kalau yang kreatif tu buatlah entri menggoda,
Takpe,entri je yang menggoda(sebab nakkan voucher)bukan nak goda tuannya,yea...Nanti marah cik puan kita



Ok,disini saya nyatakan sebab sekukuhnya,
Kenapa saya inginkan voucher,
Ada 4sebab yang penting dari saya,
Disertakan sekali bersama penerangan ala karangan BM kertas dua.
















 


















 

Tak kenal maka tak cinta,
klik saja laman web mereka
Memang rugi kalau tak mencuba
Dari segi kedudukan,suasana dan hidangan makanannya...sungguh buatku teruja.







Sampai disini daku akhiri,
 Tamatlah sudah debaran dihati,
Moga ada rezeki ku kali ni,
Walau dapat saguhati pun...Alhamdulillah ku sangat2 syukuri.


Terima kasih daun keladi,
Buat Bro Eyriqazz yang baik budi,
Moga bertambah selalu rezeki,
Berkat pemberian dan suka berkongsi.

1 comment:

Eyriqazz said...

Salam,

thanks join..cukup kreatif entry ini...siap ada pantun etc..fuuhh,teruja hati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...